Cazane pe gaz in Condensatie

Cazane pe gaz in condensatie

Cazane pe gaz in Condensatie

Filtre active

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus 26 KW

36.520,00 MDL

Cazan pe gaz IMMERGAS Victrix Zeus 26 KW

Aceste centrale in condensatie Victrix Zeus sunt de tip murale, cu boiler incorporat din otel inox AISI 316 de 45 de litri.

Victrix Zeus in condensatie este disponibil in doua versiuni cu puteri termice nominale de 26 kW si 32 kW.

Cele doua modele de centrale murale in condensatie Victrix Zeus sunt diferentiate ca putere in regim de incalzire si respectiv de producere a apei calde menajere.

Motan MKDENS 35 KW

25.072,00 MDL

Centrala termica Kober MK Dens 25kW in condensatie cu pompa electronica este modelul de top din cadrul gamei de centrale termice Motan si emite cantitati semnificativ reduse de Nox, CO si CO2 în timpul functionarii – clasa Nox 5.

Cazan pe gaz in condensare Ferroli BLUEHELIX TECH 25 reducere

Cazan pe gaz in condensare Ferroli BLUEHELIX TECH 25

23.908,00 MDL -20% 29.885,00 MDL

Centrala termica Ferroli Bluehelix Tech A M este un cazan de încălzire de perete pe gaz, de tip condensare, care este un generator de căldură eficient, proiectat pentru încălzire. Cazanul funcționează pe gaze naturale, și este echipat cu un arzator atmosferic ceramic cu flacara reversibila, emisii reduse, capacitatea de a folosi diferite tipuri de combustibil gazos, cu modulatie neincetata a flacarei cu aprindere electronică. 

Cazan BOSCH Condens 3000W

34.000,00 MDL

 

CENTRALA TERMICA IN CONDENSATIE BOSCH CONDENS 3000W ZWB 28-3C - 28 KW preturi, seria BOSCON3WZWB28, Centrale in condensatie

Beneficii clare pentru utilizatori:

Randament exceptional: eficienta energetica este de 109 %
Consum redus de gaz metan (economie de bani)
Reducere la minim a emisiilor poluante
Dimensiuni compacte si greutate redusa
Confort bun de apa calda
Centrala poate fi utilizata si pentru incalzirea in pardoseala
Exploatare simpla datorita afisajului multifunctional
Fiabilitate excelenta

Cazan Immergas in condensare VICTRIX Zeus SUPERIOR 32 kW

41.740,00 MDL

ECOLOGICAL HEARTBEAT

 

Centralele VICTRIX Superior kW sunt centrale cu condensare cu putere utilă de 32 kW, disponibile în versiuni cu preparare instantanee de apă caldă de consum (VICTRIX Superior 32 kW) sau numai pentru încălzire (VICTRIX Superior 32 kW X). Ambele sunt caracterizate de un design modern, dimensiuni reduse și un modern display digital.

Cazan in condensare Buderus GB162-70 V2

72.900,00 MDL

Centrala termică Logamax plus GB162 economiseşte atât energie, cât şi spaţiu. Formatul său extrem de compact vă aduce un mare avantaj, întrucât fiecare centimetru în minus înseamnă mai multă libertate în alegerea spaţiului în care se va monta. Instalaţia poate fi amplasată în orice nişă sau colţ de încăpere şi se remarcă prin montarea foarte simplă. Un avantaj în plus: în funcţie de preferinţă Logamax plus GB162 vă va răsfăţa şi cu un confort deosebit de apă caldă