Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 226,00 MDL - 4.832,00 MDL

Marca

Marca

Automatizari

Automatizari Cazane

Automatizari Cazane

Filtre active

Regulator de tiraj ICMA (art. 147)

629,00 MDL

Regulatorul de tiraj cu lant  controleaza in mod automat aerul din camera de combustie si intensitatea focului deschizand sau inchizand clapeta de admisie a aerului la cazanele pe lemne sau policombustie, asigura o temperatura confortabila si un consum redus. 

Termostat programabil Salus ERT 50

890,00 MDL

Salus ERT 50 este un termostat programabil care se foloseste pentru incalzirea in pardoseala clasica ...Salus ERT 50 este un termostat programabil ideal pentru incalzirea in pardoseala clasica. Dispune de un display LCD care afiseaza temperatura ambientala. 

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q3

490,00 MDL

Termostatul digital COMPUTHERM Q3 are funcțiile de măsurare și ajustare precisă a temperaturii. Acest lucru vă permite să alegeți moduri confortabile de temperatură și setări de temperatură de economisire a energiei. Senzorii sensibili oferă o selecție ușoară și comutarea între modurile de răcire și încălzire.

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q3RF

1.060,00 MDL

Descriere Termostatul digital COMPUTHERM Q3 are funcțiile de măsurare și ajustare precisă a temperaturii.Acest lucru vă permite să alegeți moduri confortabile de temperatură și setări de temperatură de economisire a energiei.Senzorii sensibili oferă o selecție ușoară și comutarea între modurile de răcire și încălzire.Propunem utilizarea produsului acolo unde nu este nevoie de programare, ceea ce nu este mai puțin important,este posibilă măsurarea exactă a temperaturii și comutarea între moduri

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q7

670,00 MDL

DescriereRegulatorul de temperatură COMPUTHERM Q7 este echipat cu funcția de programare a temperaturii individuale pentru fiecare zi a săptămânii. Zilnic este posibil să setați de la 1 la 6 puncte de mod fix. Există 4  posibile modificări diferite de programare a temperaturii corespunzătoare cu trecerea timpului: următoarea perioadă de comutare a programului, durata de 1-9 ore, durata 1-99 zile cu posibilitate de intervenție manuală.

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q8RF

2.480,00 MDL
Logo-Computherm-Q8-RF.gif

Termostat multizonal digital programabil cu radiofrecvenţă

Descriere

Programabil termostat de camera COMPUTHERM Q8 RF este adecvat pentru controlul unui dispozitiv de încălzire (cazan de gaz, panouri de încălzire, pompa, capete de încălzire prin pardoseală termoelectric apă etc.), conectat la un maxim de 4 dispozitive. Pachetul de bază Q8 COMPUTHERM RF receptor include Q4Z COMPUTHERM și două termostate COMPUTHERM Q8 RF (Tx). Receptorul se poate referi la semnalele transmise de către acești doi termostați pe un canal.