Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 226,00 MDL - 2.480,00 MDL

Marca

Marca

Automatizari pentru cazani

Termostate Cazan

Termostate Cazan pentru cazane

Termostate Cazan

Filtre active

Regulator de tiraj ICMA (art. 147)

629,00 MDL

Regulatorul de tiraj cu lant  controleaza in mod automat aerul din camera de combustie si intensitatea focului deschizand sau inchizand clapeta de admisie a aerului la cazanele pe lemne sau policombustie, asigura o temperatura confortabila si un consum redus. 

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q3

490,00 MDL

Termostatul digital COMPUTHERM Q3 are funcțiile de măsurare și ajustare precisă a temperaturii. Acest lucru vă permite să alegeți moduri confortabile de temperatură și setări de temperatură de economisire a energiei. Senzorii sensibili oferă o selecție ușoară și comutarea între modurile de răcire și încălzire.

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q3RF

1.060,00 MDL

Descriere Termostatul digital COMPUTHERM Q3 are funcțiile de măsurare și ajustare precisă a temperaturii.Acest lucru vă permite să alegeți moduri confortabile de temperatură și setări de temperatură de economisire a energiei.Senzorii sensibili oferă o selecție ușoară și comutarea între modurile de răcire și încălzire.Propunem utilizarea produsului acolo unde nu este nevoie de programare, ceea ce nu este mai puțin important,este posibilă măsurarea exactă a temperaturii și comutarea între moduri

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q7

670,00 MDL

DescriereRegulatorul de temperatură COMPUTHERM Q7 este echipat cu funcția de programare a temperaturii individuale pentru fiecare zi a săptămânii. Zilnic este posibil să setați de la 1 la 6 puncte de mod fix. Există 4  posibile modificări diferite de programare a temperaturii corespunzătoare cu trecerea timpului: următoarea perioadă de comutare a programului, durata de 1-9 ore, durata 1-99 zile cu posibilitate de intervenție manuală.

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q8RF

2.480,00 MDL
Logo-Computherm-Q8-RF.gif

Termostat multizonal digital programabil cu radiofrecvenţă

Descriere

Programabil termostat de camera COMPUTHERM Q8 RF este adecvat pentru controlul unui dispozitiv de încălzire (cazan de gaz, panouri de încălzire, pompa, capete de încălzire prin pardoseală termoelectric apă etc.), conectat la un maxim de 4 dispozitive. Pachetul de bază Q8 COMPUTHERM RF receptor include Q4Z COMPUTHERM și două termostate COMPUTHERM Q8 RF (Tx). Receptorul se poate referi la semnalele transmise de către acești doi termostați pe un canal.

Termostat ambient pentru cazan Computherm Q7RF

1.190,00 MDL

Logo-Computherm-Q7RF.gif

Termostat digital programabil cu radiofrecvenţă

Descriere

Termostatul programabil COMPUTHERM Q7 RF are un tip de conexiune fără fir. Se compune din două părți: partea de transmisie și recepție, care este conectată direct la cazanul pe gaz. Conexiunea este universală. (Semnal, pe contactele releului, normal deschis sau normal închise). Acest model al termostatului este echipat cu un control digital și un afișaj LED cu informații. Vă permite să programați temperatura cu diferite programe pentru fiecare zi a săptămânii.

Termostat de teava mecanic

226,00 MDL

Termostatul bratara este un termostat de contact utilizat pentru sisteme de incalzire, cu rolul de a controla pompa de recirculare. Ansamblul pompa-termostat are rolul de a realiza circulatia apei in sistemele de incalzire cu combustibili solizi (lemn, carbune), lichizi (motorina, C.L.U.) si gazosi (gaze naturale, butan, propan) care nu sunt echipate cu o unitate de control a pompei.

Termostat Computherm T30 cu cablu

490,00 MDL

Termostatul de camera Computherm T30 este adecvat pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea centralelor termice comercializate in Moldova.

Se poate conecta foarte usor la orice cazan sau aparat de climatizare daca acesta este dotat cu cleme de conexiune, cu ajutorul unui cablu cu 2 fire indiferent daca tensiunea de comanda, este 24 V sau 230V.

Termostat Computherm T30RF radio

1.060,00 MDL

Termostatul de tip COMPUTHERM T30RF este adecvat pentru comanda majoritatii cazanelor si aparatelor de climatizare disponibile pe piata.

Se poate conecta foarte usor la orice cazan sau sau aparat de climatizare daca acesta este dotat cu cleme de conexiune, cu ajutorul unui cablu cu doua fire indiferent daca tensiunea de comanda, este de 24 V sau 230 VAC.

Termostat Computherm T32 cu cablu

490,00 MDL

Caracteristici termostat digital Computherm T32 cu fir

Termostatul Computherm T32 este adecvat pentru comanda majoritatii centralelor termice si a aparatelor de climatizare disponibile pe piata. Se poate conecta foarte usor la orice echipament mentionat daca este dotat cu cleme de conexiune, cu ajutorul unui cablu cu doua fire indiferent daca tensiunea de comanda este 24V sau 230V.

Termostat Computherm T32RF radio

1.060,00 MDL

Caracteristici termostat digital Computherm T32RF fara fir

Termostatul Computherm T32RF este adecvat pentru comanda majoritatii centralelor termice si a aparatelor de climatizare disponibile pe piata. Se poate conecta foarte usor la orice echipament mentionat daca este dotat cu cleme de conexiune, cu ajutorul unui cablu cu doua fire indiferent daca tensiunea de comanda este 24V sau 230V.