Categorii

Cazan Emtash EK3G-25 (27 kw)

Cazane pe combustibil solid Emtas cu AUTOCONTROL a temperaturii si trei cai de circulatie a fumurilor la iesire

Detaliat


24 111 MDL tax incl.

9 other products in the same category:

 

  

      Cazanele pe combustibil solid Emtas, sunt un produs total diferit pe piata cazanelor din Republica Moldova. Sunt produse dupa o inalta tehnologie, conform standartelor Europene  TS EN 303-5 (CE), avind sistema de tranzitare a flacarii in 3 cai diferite, si permitindule arderea oricarui tip de combustibil solid.

    

    ECONOMIE DE ENERGIE

Cazanele Emtas EK3G sunt echipate cu un sistem automat de alimentare cu aer, ceea ce permite reglarea temperaturii apei in cazan, prin pornirea si oprirea ventilatorului, la oricare temperatura setata. Cind combustibilul din camera de incarcare se termina, cazanul se opreste automat.

 

   EFICIENTA RIDICATA

Datorita constructiei optimizata, avind cele trei canale de evacuare a flacarei de ardere Cazanul reprezinta o eficienta maxima, evacuind gazele de ardere la o temperatura foarte mica.

 

   ARDERE IDEALA

La arderea combustibilului este folosit aer primar, care este introdus cu ajutorul ventilatorului, si aer secudar care ajunge in cazan prin intermediul prizei de aer, care o are in constructie. Acest sistem, care echilibrează circulația aerului și a gazelor arse, arderea de combustibil in mod complet si controlat.

 

  ACCESIBILITATE

Cazanele Emtas sint printre unicele produse din Republica Moldova avind gama de puteri 25-800 KW, la preturi foarte accesibile.