Distribuitor ventil FADO 3 cai 1

Colectori. Este un distribuitor elementar de apă.

330,00 MDL

Robinete de închidere. Vorbim despre echipamente de conducte cu care este posibil să opriți cu ușurință fluxul de mediu de lucru în conductă. Astfel de produse trebuie să fie sigilate. Majoritatea covârșitoare a tipurilor de supape de închidere funcționează numai în stare deschisă sau închisă. Această categorie include robinete, filtre, supape, capete termice, seturi de conectare.

Sisteme de conducte. Mai devreme sau mai târziu, va trebui cu siguranță să înlocuiți și să instalați conducte, fitinguri - ajutoare indispensabile care asigură conexiuni strânse, ramuri, viraje, tranziții la alte diametre.

Colectori. Este un distribuitor elementar de apă. Datorită prezenței sale, simplifică foarte mult furnizarea de apă la bucătărie, baie, toaletă, mașină de spălat ș.a. Mai mult, nu este necesar să folosiți garnituri și supape de control suplimentare. De asemenea, aceste produse controlează în mod corespunzător presiunea în sisteme.

Podea caldă. Cu ajutorul său, se creează cel mai confortabil regim de temperatură, deoarece energia termică este distribuită uniform pe o anumită zonă a camerei.

Armături de siguranță. Folosit în sistemele de încălzire, alimentarea cu apă rece și caldă pentru a evita presiunea. Armăturile ajută la protejarea conductei și a altor echipamente de uzura prematură și daune.

Instrumente. Achiziționarea unui instrument modern și comod are un impact direct asupra nivelului de calitate și viteză de instalare, reparare, instalare a acestui sau acel echipament. Fiecare tip de finisare, sistemele de garnituri sunt însoțite de setul său de unelte. În magazinul online Fado, puteți conta pe achiziționarea a tot ceea ce aveți nevoie pentru instalarea conductelor, instalarea sistemelor de încălzire, amenajarea apelor reziduale împreună cu alimentarea cu apă.

Fișa cu date

Țara de origine
Ucraina

Referințe specifice

Recenzii

Scrie un comentariu

Distribuitor ventil FADO 3 cai 1

Colectori. Este un distribuitor elementar de apă.

Scrie un comentariu