Categorii

Conditioner Mitsubishi Heavy SRK/SRC28HG-S


Conditioner Mitsubishi Heavy SRK/SRC28HG-S

Mitsubishi Heavy SRK/SRC28HG-S

Detaliat

Reducere de preț!
15 580 MDL tax incl.

16 400 MDL tax incl.

(preț redus cu 5 %)

6 other products in the same category:La distanţă d / y: da
Putere (răcire): 4.70 kW
Putere (incalzire): 5.30 kW
Consum de energie (racire): 1.47 kW
Consum de energie (incalzire): 1.83 kW
Tensiune: 220, B
Unitate de greutate în aer liber: 48.00 kg
Greutate: Unitate interioară: 15.00 kg
Lăţimea unităţii exterioare: 850 mm
Lăţimea de unitatea interioară: 1098 mm
Înălţimea unităţii exterioare: 640 mm
Înălţimea de unitatea interioară:
 318 mm
În aer liber Adâncime unitate: 290 mm
Gradul de profunzime al unităţii interioare:
 248 mm

 

CARACTERISTICI
Clasa de energie «A»
Standardele realizate de clasa "A" în consumul de energie, ofera o economisire ridicata de energie şi ECE mare (coeficient de eficienţă).
 
Filtrul contra virusurilor şi alergiilor
Filtrul conţine enzime care distrug agenţii alergeni, particulele de apatită şi lianţii organici/ anorganici care le ataşează de acesta. Când aerul trece prin filtru, elementele alergene sunt captate de acesta, iar enzimele acţionează ca nişte perechi de foarfeci minuscule şi eficiente care decupează proteinele conţinute de particule dezactivând şi efectul alergen.
 
CLEANING filtru fotocatalitic
Deodorizare eficientă de aer.Filtru Reutilizabil :pentru a restabili funcţiile filtrului este suficient sa-l spalati  cu apă şi sa-l uscati la soare.
 
REGIM ECONOMIE
Lucrând în acest mod, instalaţia de aer condiţionat economiseşte energia electrica în acelasi timp functionarea este destul de eficienta.
 
REGIM DE USCARE
Atunci când operează în acest regim, instalaţia de aer condiţionat nu va răci doar aerul, dar, de asemenea, il va usca în zilele ploioase.
 
REGIM TIMER
Funcţia inteligentei încorporate permite punerea in functiune a instalaţiei de aer condiţionat pentru o perioada de timp , astfel încât în timpul setat, temperatura ajunge la valoarea dorită. Acest regim se seteaza cu ajutorul butonului ON TIMER (numai pentru racire si incalzire).
 
SLEEP MODE
Regim de lucru supra linistit de aer conditionat
 
Timer programabil 24 ore
Prin setarea timer-ului regim pornire sau oprire , puteţi seta două operaţiuni de timer pe ozi. După ce porniti regimul, timerul va porni si opri sistema la momentul potrivit în fiecare zi.
 
REGIM OFF TIMER
Puteţi seta timpul de oprire a conditionerului.
 
TREI REGIMURI "HOT"
In aceasta serie de aparate de aer condiţionat sunt disponibile trei regimuri "HOT". "Hot Start" vă permite să înceapă lucrările imediat, "HOT Spurt" accelerează incalzirea , creşterea temperaturii stabilite cu 2 grade. Un al treilea regim "HOT" - recuperare de căldură (HOT KEEP). Este folosit cu dezghetare automata, sau pentru a evita patrunderea aerului rece in sistem. Aceste Trei regimuri "HOT" ofera o încălzire mai confortabila şi eficienta.
 
OPERARE AUTOMATA
În acest mod, există o alegere automată între încălzire, răcire şi uscare.
 
REGIM INTENSIV (HI POWER)
Acest mod este util dacă doriţi să ajungeţi rapid la temperatura dorita. Conditionerul poate funcţiona în regim intensiv, fără întrerupere timp de 15 minute.
 
AUTO CONTROL ASUPRA JALUZELELOR
In orice mod de operare este selectat unghiul optim de blind-uri.
 
MEMORIZAREA POZIŢIILOR
Jaluzelele pot fi oprite în orice unghi. Dupa re-activare ele revin la poziţia memorizata.
 
JALUZELE ORIZONTALE SWING
Leganare automată de la dreapta la stânga, permite repartizarea aerului revigorant într-o direcţie şi apoi în altă parte a camerei. Puteţi opri la orice unghi dorit.
 
Pe unitatea principala a conditionerului se afla intrerupatorul de rezerva. Cu el puteţi activa şi dezactiva condiţionerul in caz ca nu se poate folosi telecomanda.
 
AUTO-RESTART
Dacă s-a intimplat o deconectare neasteptata a energiei electrice, regimul RESTART salveaza setarile care functionau inainte de deconectare, şi atunci când puterea este restabilită reia automat sistemul cu setările salvate
 
LIGHT SWITCH
Cu ajutorul comandei la distanta cu butoane care lumineaza la intuneric, puteţi controla cu uşurinţă toate funcţiile de aer conditionat.
 
DEZGHEŢAREA SUB CONTROLUL MCU
În acest regim se inlatura automat gerul din conditioner. Acesta vă permite evitarea functionarii excesive a conditionerului în alte regimuri.
 
AUTO-DIAGNOSTIC
Magazinul nostru va ofera cea mai mare gama de conditionere si casnice si comercial

Conditionerul sau aparatul de aer conditionat sau cum se mai spune climatizorul, este aparatul care ne controleaza clima in casa, oficiu in automibil. Ne aducem cu torii aminte de conditioner de regula atunci cind caldura ne sufoca.

Dip practica noastra in zilele de arsita de vara, atunci cind instalatorii sint suprasolicitati, atunci si parvin cele mai dese apeluri de montare a unui conditioner. Sfatul nostru sa procurati un aparat de aer conditionat in extrasezon, atunci zi pretul climatizorului este mai rezonabil, si montarea conditionerului este mai acesibila.