Categorii

Conditioner YAMATO DC inverter 12000 BTU

Clasa energetica A++, DC inverter

Detaliat

Reducere de preț!
7 963 MDL tax incl.

10 617 MDL tax incl.

(preț redus cu 25 %)

3 other products in the same category:

 

Echipamentele mono-split YAMATO se disting prin tehnologie avansata inverter, design modern de mici dimensiuni cu un stil exceptional, dotate cu compresoare de mare capacitate, asigurand o economie de energie precum si o operare silentioasa. Avand un interval de functionare optima pentru incalzire( -15oC/ +48oC ) cat si racire ( -15oC/ +24oC).

Multumita acestor functionalitati cat si instalarii usoare echipamentele mono-split YAMATO corespund cerintelor celor mai pretentiosi clienti.

 


Dezghetare inteligenta

Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

Functia de temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

Functia de auto-restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Operare auto

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

Mod economic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

Protectie impotriva aerului rece la incalzire  

 Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.

 

 Conditionerul sau aparatul de aer conditionat sau cum se mai spune climatizorul, este aparatul care ne controleaza clima in casa, oficiu in automibil. Ne aducem cu torii aminte de conditioner de regula atunci cind caldura ne sufoca.

Dip practica noastra in zilele de arsita de vara, atunci cind instalatorii sint suprasolicitati, atunci si parvin cele mai dese apeluri de montare a unui conditioner. Sfatul nostru sa procurati un aparat de aer conditionat in extrasezon, atunci zi pretul climatizorului este mai rezonabil, si montarea conditionerului este mai acesibila.

Magazinul nostru va ofera cea mai mare gama de conditionere si casnice si comercial