Accesorii p/u încălzire

Accesorii p/u încălzire

Accesorii p/u încălzire

Filtre active

Cot ppr la 45*

2,18 MDL

Descriere

Cot la 45 grd folosit in instalatiile interioare prin care circula apa calda sau rece, pentru imbinarea tevilor. Este realizat din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer).

Set distribuitor Valvex inox 2 cai cu debitmetre

1.491,00 MDL

Set distribuitoare Valvex inox K5

Distribuitorul de caldura este un pdispozitiv metalic prevăzut cu un set de terminale concepute pentru a conecta toate încălzitoarele la domiciliu, pentru a regla volumul, temperatura și presiunea furnizării agentului termic.

Capac PPR

2,15 MDL

Descriere

Dop folosit in instalatiile interioare prin care circula apa calda sau rece, pentru inchidere. Este realizat din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer).

Cot PPR 90 FF

2,18 MDL

Descriere

Cot la 90 grd folosit in instalatiile interioare prin care circula apa calda sau rece, pentru imbinarea tevilor. Este realizat din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer).

Cot ppr cu filet interior

27,90 MDL

Descriere

Cot cu filet interior, folosit in instalatiile interioare prin care circula apa calda sau rece, pentru imbinarea tevilor. Este realizat din materie prima clasa 3, denumita PP-R(polypropylene random copolymer).