Cazane pe gaz in Condensatie

Cazane pe gaz in condensatie

Cazane pe gaz in Condensatie

Filtre active

Cazan IMMERGAS Victrix Tera 35 Plus kW

37.700,00 MDL

Cazan IMMERGAS Victrix Tera  35 Plus  kW sunt destinate utilizatorilor care au nevoie calitate și simplitate.
Gabaritul compact contribuie la integrarea facilă în orice interior.

Suprafața de încălzire: 350 m²
Puterea: 34 kW

Cazan IMMERGAS Victrix Omnia 25

19.700,00 MDL

Instalația termică Immergas Victrix Omnia este noua generație de cazane liniare cu condensare 2017. Datorită modernizării schimbătorului de căldură, portalul Immergas Victrix Omnia se schimbă și devine cea mai compactă centrală de pe piață.

 

Cazanul îndeplinește cerințele orientărilor europene ErP și EL pentru consumul de energie, mă refer la cazanele VICTRIX Omnia. Factorii cheie în eficiența energetică sunt modulele de oțel inoxidabil și condens. Modularea puterii asigură 18% din puterea totală. Interfața ușor de utilizat are butoane de reglare, butoane de selectare și un ecran LCD.

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus Superior 35

49.000,00 MDL

Design nou, placă electronică hi-tech, performanțe hidraulice deosebite și confort excelent pentru locuințe noi sau înlocuiri de centrale, cu un boiler de 54 litri. Noile centrale cu condensare VICTRIX ZEUS
SUPERIOR au puteri utile de 25, 30 și 35 kW, un raport de modulare foarte amplu (de la 10% la 100% din puterea de încălzire) pentru o eficiență crescută, pompă de circulație cu consum redus și un modul de condensare cu o unică spirală, caracterizată prin secțiune de trecere mărită pentru a reduce riscul de colmatare.
Clasa ecologică a lui VICTRIX ZEUS SUPERIOR este 6: cea mai înaltă sub aspectul menținerii la nivel scăzut a emisiilor nocive (CO și NOx). Clapeta standard permite integrarea cu mai multe sisteme de evacuare a gazelor

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus 25

42.600,00 MDL

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus 25

Aceste centrale in condensatie Victrix Zeus sunt de tip murale, cu boiler incorporat din otel inox AISI 316 de 45 de litri.

Victrix Zeus in condensatie este disponibil in doua versiuni cu puteri termice nominale de 25 kW si 32 kW.

Cele doua modele de centrale murale in condensatie Victrix Zeus sunt diferentiate ca putere in regim de incalzire si respectiv de producere a apei calde menajere.

Cazan IMMERGAS Victrix Tera 35/38

31.900,00 MDL

Cazan IMMERGAS Victrix Tera  35/38 sunt destinate utilizatorilor care au nevoie calitate și simplitate.
Gabaritul compact contribuie la integrarea facilă în orice interior.

Suprafața de încălzire: 380 m²
Puterea: 38 kW