Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 0,00 MDL - 42.200,00 MDL

Putere termică:

Putere termică:

Marca

Marca

Țara de origine

Țara de origine

cazane pe gaz

Cazane pe gaz standarte

Cazane pe gaz standarte

Filtre active

Cazan Immergas Eolo Mythos DOM 24

12.900,00 MDL

Cazanul pe gaz Immergas EOLO Mythos DOM 24 1E  este un cazan de nouă generație al producătorului italian de centrale termice pe gaz Immergas. Acest cazan este echipat cu piese de schimb din cele mai avansate și inovatoare materiale.

Cazan DemirDokum Adonis 24

12.200,00 MDL

Centrala termica Adonis 24 este o centrala cu tiraj natural,schimbatorul de cadura bitermic, asigură confortul maxim al apei calde menagere, incalzind ACM exact și la temperatura dorită si setata.

Datorita functiei de modulare a flacarii, centrala Adonis asigura o ecomomie in consum de gaz, prin ajustarea nivelului flăcării în funcție de necesarul de căldură.

Afișajului LCD informeaza valorile temperaturii apei din instalație și ACM, valorile presiunii apei din instalație, codurile de eroare.

Modul de functionare in regim ECO - care poate fi setat de la panoul de control prin accesarea unui singur buton, asigurind o funcționare mai eficientă.

Cazan Daylux Airfel 24

8.500,00 MDL

Grupul Daikin detine in Turcia fabrica care produce radiatoare si cazane pe gaz la cele mai inalte performante.

Radiatoare sub brandul Airfel si Cazane sub brandul Daylux si Airfel

Cazan Bosch gaz 6000 W

13.500,00 MDL

Cazanul cu doua schimbatoare Bosch Gaz 6000 W WBN 6000-24 C este conceput nu numai pentru încălzirea spațiului, ci și pentru prepararea rapidă a apei calde. Puterea termică a modelului este de 24 kW, ceea ce corespunde unei suprafețe maxime încălzite de 240 de metri pătrați. m. Cu toate acestea, luând în considerare stocul necesar, acesta poate fi mai mic.

Cazan Atron H-28 DEMRAD(Vaiilant Group)

14.300,00 MDL

Cazan de perete cu turbină Atron H-28

DemirDokum, care deține TM Demrad, a fost fondată în 1964 la Istanbul. Primele sale produse au fost radiatoare din fontă și cazane de podea. Dar, până în 1978, compania a deschis trei noi centrale, care rămân încă una dintre cele mai puternice din Europa și produc boilere moderne de gaz, coloane și încălzitoare de apă. 

Cazan Ferroli Divatech D LN C24

15.035,00 MDL

Centrala termica murala Ferroli Divatech, putere 24 kw, cu tiraj fortat si camera etansa, dotate cu schimbator de caldura pentru incalzire si separat cu un schimbator secundar (in placi) pentru preparare apa calda menajera, cu functionare pe gaze naturale si GPL. Pentru functionare corecta pe GPL duzele centralei trebuiesc inlocuite.

PRETUL NU INCLUDE KITUL

Cazan Immergas Eolo Mythos 24 2E

15.950,00 MDL
Noua gamă de centrale MINI a fost conceputăpentru a facilita la maxim operațiunile de instalare și de întreținere și pentru a satisface deplin orice exigență privind apa caldă de consum. Designul modern, dimensiunile compacte și tehnologia inovativă fac din gama MINI soluția ideală atât pentru noile instalații cât și pentru înlocuiri în instalații existente. Noul design permite o integrare perfectă cu orice amenajare interioară.

Cazan pe gaz LOGAMAX Buderus U072-24kW

14.900,00 MDL

Tehnologia germană pentru condițiile din Moldova

Este posibil să se proiecteze un cazan pe perete care să fie potrivit pentru orice sistem de încălzire, având un control intuitiv ușor și convenabil? Da. Inginerii companiei Buderus au dezvoltat un cazan Logamax U072, care este convenabil și sigur din toate punctele de vedere.