Filtreaza dupa

Pret

Pret

  • 0,00 MDL - 42.200,00 MDL

Putere termică:

Putere termică:

Marca

Marca

Țara de origine

Țara de origine

cazane pe gaz

Cazane pe gaz standarte

Cazane pe gaz standarte

Filtre active

Cazan Immergas EOLO Star 24

12.900,00 MDL

Centrala termica Immergas Eolo Star 24

EOLO Star 24 3 E funcționează atât în modul de încălzire, cât și în modul DHW. Cazanele sunt echipate cu o placă de comandă electronică cu o nouă interfață digitală. Cazanele sunt special concepute pentru instalarea în clădiri noi cu mai multe apartamente.

Cazan Ferroli Divatech D LN C24

15.035,00 MDL

Centrala termica murala Ferroli Divatech, putere 24 kw, cu tiraj fortat si camera etansa, dotate cu schimbator de caldura pentru incalzire si separat cu un schimbator secundar (in placi) pentru preparare apa calda menajera, cu functionare pe gaze naturale si GPL. Pentru functionare corecta pe GPL duzele centralei trebuiesc inlocuite.

PRETUL NU INCLUDE KITUL

Cazan pe gaz LOGAMAX Buderus U072-24kW

14.900,00 MDL

Tehnologia germană pentru condițiile din Moldova

Este posibil să se proiecteze un cazan pe perete care să fie potrivit pentru orice sistem de încălzire, având un control intuitiv ușor și convenabil? Da. Inginerii companiei Buderus au dezvoltat un cazan Logamax U072, care este convenabil și sigur din toate punctele de vedere.

Cazan Ferroli Divatech F 32 M

17.585,00 MDL

Centrala termica murala Ferroli Divatech, putere 32 kw, cu tiraj fortat si camera etansa, dotate cu schimbator de caldura pentru incalzire si separat cu un schimbator secundar (in placi) pentru preparare apa calda menajera, cu functionare pe gaze naturale si GPL. Pentru functionare corecta pe GPL duzele centralei trebuiesc inlocuite.

PRETUL NU INCLUDE KITUL

Cazan Ferroli Domiproject D F32

18.900,00 MDL

Centrale termice pe gaz, ideala pentru incalzirea apartamentelor si caselor cu suprafate mai mici, putere centrala 32 kw, tiraj fortat, prepara apa calda menajera instant. Poate functiona si pe GPL insa in acest caz trebuiesc schimbate duzele centralei.PRETUL NU INCLUDE KITUL