Centrale Termice Buderus

Centrale Termice Buderus

Istoricul Buderus Germania

Buderus pare o companie veșnic tânără, însă are o experiență de peste 275 de ani. Puține sunt firmele care se pot mândri cu o astfel de rezistență pe piață și cu o poveste atât de interesantă.
Aceasta a început în 14 martie 1731, atunci când Johann Wilhelm Buderus a preluat o oţelărie situată lângă Laubach. De atunci, istoria s-a scris și a conturat personalitatea firmei germane.
Patentarea cazanelor cu elemenți de fontă, culoarea albastră, devenită distinctivă pentru Buderus și numeroasele inovații pentru cazane și pentru soluțiile de încălzire, au devenit o obișnuință.

CENTRALE MURALE CU CONDENSAȚIE BUDERUS


Utilizează la maxim energia, folosind centralele murale cu condensare de la Buderus.Noua generație tehnică de încălzire economică de la producătorul german este extrem de atractivă. Utilizând combustibilul gazos și o tehnologie ultramodernă în condensare, confortul obținut va fi unul sporit.
Cei peste 25 de ani de experiență cu încălzirea în condensare își pun amprentă pe cele mai noi centrale, oferind multă căldură cu un consum mic de energie.
Energia centralelor Buderus este ecologică și protejează nu doar mediul, ci și portofelul. Cei de la Buderus gândesc fiecare centrală în așa fel încât să fie potrivită pentru viitor și să pregătească noi și noi tehnologii interesante.
Garanția centralelor cu condensare este extinsă  până la 4 ani, acest lucru însemnând un partener de încredere pentru service și pentru revizii.


VALORI BUDERUS


Experiența îndelungată. Istoria seculară a companiei își spune cuvântul. Buderus impune frecvent tendințele din domeniu și inovează, oferind soluții noi și sigure.
Calitate sigură. Fiecare centrala Buderus este fiabilă și înglobează cele mai înalte standarde de calitate. Producția se face cu verificări stricte iar componentele sunt testate atent, până în momentul în care dovedesc încrederea pe care trebuie sa o ofere.
Eficiența pe termen lung. Cu Buderus poți economisi energie încă din prima zi de folosire. Inginerii companiei fac totul pentru ca produsele comercializate sa fie fiabile și să aibă o stare excelentă de funcționare.
Raport calitate-preț imbatabil. Așteptările utilizatorilor sunt împlinite din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește prețul. Buderus nu este o firmă ieftină, însă este o firma care pune valoare în fiecare produs pe care îl crează, făcându-l să merite.

1731 -  Johann Wilhelm Buderus a înfiinţat compania prin luarea în arendă a oţelăriei Friedrich din Laubach în Oberhessen  care produce în continuare articole turnate şi fontă brută pentru prelucrare.

1958 - Buderus lansează pe piaţă noul tip de cazan „Loganatherm“. Aici este vorba despre o combinaţie de cazan de încălzire din fontă cu boiler de apă caldă integrat

2004 - După ce Robert Bosch GmbH a preluat  mai mult de 95 de procente din toate acţiunile Buderus, adunarea generală de la Buderus din 13 mai a decis comasarea activităţilor de tehnică a încălzirii de la Bosch şi Buderus cu 98,8 de procente din capitalul în acţiuni reprezentat.Noua companie este un producător de top de echipamente de încălzire şi de preparatoare instant de apă caldă din Europa.

2005 - În cadrul ISH 2005, cazanul cu condensare de gaz Logamax plus GB162 a reprezentat un punct de atracţie deosebit.
Acest echipament de încălzire se remarcă prin puterea sa de până la 100 kW şi prin forma sa constructivă deosebit de compactă. Cu accesoriile disponibile, se poate realiza o cascadă de cazane de 400 kW cu un necesar de spaţiu redus.

2015 -A fost lansată noua linie Buderus Titanium, cu clasă de eficiență energetică A +, noi sisteme de încălzire eficiente din punct de vedere energetic.

Logamax plus GB072 Variantă economică Logamax plus GB072 convinge printr-o eficiență energetică ridicată, având un consum redus, cu până la 30% mai mic comparativ cu echipamentele vechi. Utilizare simplă Ecranul de mari dimensiuni permit o interacțiune user-friendly cu echipamentul, pentru a oferi un grad ridicat de confort în utilizare. Design modern și compact Dimensiunile reduse ale centralei permit instalarea acesteia în încăperi mici, iar designul elegant și modern asigură o integrare estetică cu restul mobilierului.

Logamax plus GB062 Versatilitate Raport de modulare ridicat de 1:8 și două versiuni disponibile: Combi pentru serviciul de preparare apă caldă menajeră și încălzire și Sistem pentru încălzire. Design compact Centrală termică murală cu condensare, pe gaz, de dimensiuni reduse, ușor de încorporat și instalat, cu un design modern și atrăgător. Inovație Centrala cu interfață EMS este echipată cu un panou de comandă intuitiv, cu afișaj LCD și dispune de cel mai bun transfer termic cunoscut datorită schimbătorului de căldură principal din aliaj Al-Si-Mg.

 

Logamax plus GB172i Eficiență energetică ridicată Datorită tehnologiilor inovatoare ale centralei, beneficiați pe deplin de potențialul disponibil de economisire a energiei și creșteți nivelul de eficiență energetică până la clasa A. Design unic Designul inovator al centralei conţine sticlă Titanium Buderus rezistentă la zgârieturi şi uşor de curăţat, o inovaţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi al impactului vizual.  Funcții smart Logamax plus GB172i oferă o serie de funcții smart pentru un control facil și intuitiv al centralei și al necesarului de căldură.

Toate comentariile

Leave a Reply