Centrale termice în condensare Bosch

Centrale termice în condensare Bosch

Bosch- lider in tehnica de încălzire 

În calitate de lider european în domeniul sistemelor de Incalzire, Bosch oferă o gamă variată de echipamente și soluții de incălzire, de la centrale termice murale cu condensare și cazane pe lemne până la panouri solare, boilere electrice sau pompe de căldură. Acestea satisfac cele mai inalte așteptări în ceea ce privește energia termică și confortul, asigură o înaltă eficiență energetică și protejează pe deplin mediul ambiant.

Bosch - promotor al echipamentelor de înaltă tehnologie

Bosch este pionierul sistemelor eficiente din punct de vedere energetic. Misiunea de bază a companiei este de a îmbunătăți în permanență produsele de încălzire, pentru a contribui la menținerea unui mediu ecologic. Prin urmare, gama de produse Bosch acoperă soluțiile solare ce utilizează energii regenerabile, inclusiv panouri solare plane şi cu tuburi  vidate.

Bosch - atenție acordată protecției mediului înconjurător 

Protecția mediului înconjurător a fost întotdeauna parte integrantă a strategiei dezvoltate a companiei. Considerăm că Bosch deține un potențial uriaş din punct de vedere al dezvoltării puternice şi durabile, întrucât piața tehnologiilor ecologice înregistrează o creștere rapidă. Obiectivul companiei este acela de a furniza produse care oferă soluții tehnice pentru provocările referitoare la protecția mediului.

Bosch - îți face viața mai ușoară 

Scopul companiei este de a face viața mai ușoară şi mai plăcută prin utilizarea produselor şi serviciilor noastre. Pentru a atinge acest deziderat și-au impus standarde de calitate deosebit de înalte, greu de egalat oriunde altundeva în lume. Mai mult, ideile inovatoare reprezintă o tradiție pentru Bosch. Rolul de promotor al inovațiilor pe plan internațional este subliniat și de numărul mare de patente înregistrate de Bosch la nivel mondial, în fiecare an.

Bosch - specialist în producerea sistemelor de încălzire performante

Bosch este cel mai mare producător de centrale termice murale în condensare din Europa*. Au fost vândute peste 4,2 milioane de unități în condensare de înaltă calitate.

Sisteme de încălzire compacte
cu centrale termice Bosch, pe gaz, cu două circuite

Centralele termice pe gaz cu două circuite prezintă anumite particularități, fiind unele dintre cele mai eficiente și economice echipamente termice, care asigură atât necesarul de apă caldă menajeră, cât și necesarul de căldură al locuinței dumnevoastră. Acestea au integrat un schimbător de căldură în plăci secundar, care permite prepararea apei calde menajere doar atunci când este necesar. În materie de economie, acest tip de centrale termice se află pe primul loc, deoarece previn pierderile de energie care ar surveni în situația acumulării apei calde menajere.

 Sistem de încălzire cu centrală termică Combi, pe gaz

Componentele de bază ale sistemului

Ø Centrală termică pe gaz cu un schimbător de căldură în plăci secundar pentru prepararea apei calde menajere

Ø Un circuit de încălzire fără vană de amestec

Ø Reglare în funcție de temperatura din interior a centralei sau de temperatura din exterior

Caracteristici

Ø Sistemele de încălzire sandard cu un circuit fără vană de amestec pot fi gestionate prin intermediul unui termostat de cameră, precum și cu ajutorul unei automatizări cu senzor de temperatură exterioară.

Ø Sistemele cu două circuite au dimensiuni reduse, fiind ușor de integrat în spații mai puțin generoase.

Ø Centralele cu două circuite prezintă avantajul utilizării apei calde menajere de îndată ce se deschide consumatorul, nefiind necesară așteptarea îndelungată, ca în cazul preparării apei calde menajere prin acumulare.

Ø Debitul apei calde menajere preparate este condiționat de dimensiunea schimbătorului de căldură secundar.

Ø Centralele termice Bosch pot fi conectate la un kit de evacuare, prin care echipamentele sunt alimentate cu aer proaspăt din exterior pentru combustie și în același timp sunt eliberate gazele arse. Este asigurată separarea completă între aerul din încăpere și cel din camera de combustie.

Condens 2000 W
Consum redus de energie și funcționare deosebit de silențioasă datorită calității ridicate de la Bosch 

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 2000 W https://cazan.md/ro/cazane-in-condensatie-de-perete/697-centrala-termica-in-condensare-bosch-2300w-24-kw.html are la bază tehnologia de ultimă generație și se remarcă prin componentele rezistente, robuste, perfect finisate. Datorită panoului de comandă intuitiv, echipamentul este simplu de utilizat şi datorită funcțiilor integrate, extrem de eficient, având clasa de eficiență energetică A pentru preparare apă caldă menajeră și pentru încălzire.

Utilizare simplă

Condens 2000 este extrem de uşor de utilizat. Datorită panoului de comandă intuitiv, puteți controla echipamentul simplu şi rapid.

Randament ridicat 

Arzătorul modulant al centralei termice Condens 2000 W se adaptează automat la un interval de 10% până la 100% din puterea maximă în funcție de necesarul dumneavoastră termic actual. Astfel, echipamentul este eficient chiar şi atunci când nu este necesară funcționarea acestuia la capacitate maximă. Rezultatul este o eficiență energetică sezonieră aferentă încălzirii de 94%.

Spațiu de montare redus

Aveți posibilitatea de a instala Condens 2000 W şi în spații locative, deoarece izolația excelentă asigură un nivel de zgomot redus. Cu alte cuvinte: echipamentul încălzeşte fără a deranja pe nimeni. Astfel, cu echipamentele Bosch de înaltă calitate beneficiați de un confort sporit în locuința dumneavoastră.

Condens 3000 W

Soluția completă și compactă de la Bosch 

Bosch Condens 3000 W https://cazan.md/ro/cazane-in-condensatie-bosch/390-cazan-bosch-condens-3000w-.html, funcționând pe gaz metan, este o centrală termică murală cu condensare qu tiraj forțat, model Combi: asigură atât încălzirea locuinței, cât şi apå caldă în regim instantaneu - totul cu același echipament. Împreună cu o automatizare corespunzătoare, aceasta poate fi utilizată pentru sistemele de încălzire prin radiatoare și prin pardoseală, dar poate fi racordată şi direct la încălzirea prin pardoseală.

Soluție cuprinzătoare

 Condens 3000 W are toate caracteristicile unui echipament robust de încălzire cu condensare şi ceva în plus: clasă de eficiență A și o eficiență anuală de până la 92%* pentru economisirea energiei, fără compromisuri în materie de confort. Centrala termică Condens 3000 W este uşor de combinat cu un sistem solar Bosch, pentru a beneficia de energia solară gratuită și a reduce suplimentar consumul energetic.

Compactă și fiabilă

Cu dimensiunile de 400 x 850 x 370 mm, centrala termică cu condensare Condens 3000 W are o funcționare silențioasă şi poate fi montată în spații înguste sau locuințe mici. Comanda echipamentului se poate realiza prin termostate de cameră în cadrul unei magistrale BUS sau constituind sisteme complexe, gestionate de automatizări dependente de condițiile meteo.

 Siguranță 

Condens 3000 W pune mare accent pe siguranță. Echipamentul în condensare este prevăzut cu camere de combustie închise, funcționând independent de aerul din încăpere, fără compromisuri în materie de calitate. O combinație specială de taste vă permite să blocați toate setările pentru situațiile în care persoanele neautorizate doresc să descopere centrala şi încep să apese pe butoane. Astfel, setările rămân neschimbate, prevenind duşurile reci şi temperaturile foarte ridicate ale apei atunci când vă spălați pe mâini. Mai mult de atất, dacă apar totuși probleme neprevăzute, sistemul va emite un semnal de alarmă.

Condens 7000 W

Soluția Bosch cea mai silențioasă

Tehnologie avansată, sistem de diagnoză inteligent Bosch Heatronic® III. Centrala termică Condens 7000 W afişează toate informațiile referitoare la funcționarea echipamentului, pentru a simplifica sarcinile utilizatorului sau ale tehnicianului de service. Este cel mai silențios echipament din categoria sa.

Sistem compact

 Împreună cu centrala termică Condens 7000 W https://cazan.md/ro/cazane-in-condensatie-bosch/391-cazan-bosch-condens-7000w-35kw.html vă puteți bucura de o temperatură plăcută în locuință și beneficia de apă caldă menajeră în regim instantaneu. Această caracteristică opțională permite prepararea apei calde menajere într-un sistem compact. Însă pentru a spori confortul apei calde menajere, centrala termică Condens 7000 W poate fi combinată şi cu un boiler apă caldă menajeră extern.

Economie şi confort 

Centrala termică Condens 7000 W excelează la capitolul economie de energie. Tehnologia condensării asigură căldura utilă maximă, consumul de gaz putând fi redus astfel la minim. În plus, Condens 7000 W economiseşte energie datorită pompei sale speciale de înaltă eficiență. Pompele de încălzire non-reglabile convenționale funcționează întotdeauna la capacitate maximă, însă acest lucru nu este necesar de fiecare dată. Centrala termică Condens 7000 W adaptează automat capacitatea pompei sale speciale la puterea de încălzire, reducând astfel consumul de energie.

Posibilități extinse de conectare

Panoul electronic al centralei termice Condens 7000 W poate fi integrat împreună cu sistemele termice complexe, cu mai multe surse, gestionate de module inteligente de comutare. De această dată, noul panou electric comandă senzorii de temperatură(temperatură pe tur, după colectare), respectiv a pompei suplimentare integrate în panou.

Toate comentariile

Leave a Reply