Prezentare generală a cazanelor pe gaz Beretta

Prezentare generală a cazanelor pe gaz Beretta

Prezentare generală a cazanelor pe gaz Beretta

Cazanul pe gaz "Beretta" este un produs al companiei italiene „BERETTA”. Încălzitoarele italiene au o cerere meritată în rândul consumatorilor, sunt economice și fiabile, asamblate din piese de înaltă calitate. Compania, introduce soluții inovatoare în producție, care sunt foarte apreciate de experți și de consumatorii obișnuiți. Echipamentele de încălzire Beretta combină optim prețul și calitatea.

Despre compania Beretta

Beretta  se ocupă cu producerea echipamentelor  pentru încălzire de mai mult de jumate de secol. Compania face parte din compania RIELLO S.p.A, care produce bunuri în diverse scopuri. 

Istoria Beretta a început în 1950. La început a fost o întreprindere de prelucrare a metalelor, care ulterior s-a implicat în producția de dispozitive de încălzire. După ce a început cu producția de cazane pe motorină, „Beretta” a început în curând să producă analogi de gaz. Acum brandul italian este printre liderii din sectorul său. Produsele mărcii sunt vândute în zeci de țări din întreaga lume.

Ce tipuri de cazanele "Beretta" sunt?

Producătorul a încercat să satisfacă orice nevoi - compania produce mai multe linii, în fiecare dintre care încălzitoarele sunt prezentate într-o gamă largă de capacități. Puteți găsi modele pentru o căsuță imensă la țară, un apartament mic sau o unitate de producție. Toate dispozitivele fabricate de „Beretta” pot fi clasificate în conformitate cu următoarele criterii: Metoda de instalare - pe podea și montată pe perete. Acestea din urmă sunt compacte, pot fi instalate în spații rezidențiale. Podelele sunt mai puternice și mai voluminoase, sunt instalate în case dintr-o zonă mare, într-o cameră separată. Principiul de funcționare este clasic și condens. Al doilea, pe lângă energia obținută din arderea combustibilului, folosește căldura gazelor de eșapament pentru încălzirea lichidului de răcire. Eficiența unităților de condensare ajunge la 107%.
Tipul camerei de ardere este atmosferic și turboalimentat. Primele au litera „A” în marcaj, a doua - „S”.

Numărul de contururi - cu unul și două contururi. Circuitul unic din marcaj are de obicei litera „R”, acesta este primul, dublu circuit - „C”. Încălzitoarele cu două circuite pot diferi și în ceea ce privește tipul schimbătorului de căldură: poate fi separat sau bitermic. Un cazan cu un singur circuit este conceput doar pentru încălzire, dar doar în cazul în care este echipat cu o priză specială pentru conectarea unui cazan. Designul este direct legat de performanța încălzirii. Compania oferă cazane: montate pe perete. Gama de putere este de 11.000–32.000 de wați. Fontă. Cu arzătoare atmosferice (deschise). 24.000-279.000 wați. Curgere. 18.000-29.500 wați.

Cum se alege un cazan? Determinați obiectivul. La ce intenționați să utilizați încălzitorul - numai pentru încălzirea casei sau, de asemenea, pentru încălzirea apei calde. În primul caz, luați un singur circuit, în al doilea - aveți nevoie de un aparat cu dublu circuit. Specificați zona de încălzit. În funcție de zonă, se va selecta puterea. Ce opțiune de instalare este mai convenabilă pentru dvs. - perete sau podea. Aveți nevoie de funcții suplimentare. Toate modelele mărcii italiene sunt compacte și silențioase, nu îi deranjează deloc pe proprietari cu munca lor. Au un design elegant, cazanele se potrivesc perfect în interiorul modern.

De la îngheț. Este posibil să lucrați la o temperatură redusă. Dacă este necesar, există un început pentru încălzirea sistemului. Din lipsa de tracțiune. Dispozitivul se oprește atunci când există o lipsă a acestuia. De la blocarea pompei. Oprire automată la ralanti mult timp. Frecvența de oprire este o dată pe zi. De la aprindere necorespunzătoare. Există un dispozitiv de control al flăcării încorporat.

Instalare și funcționare

Instalarea echipamentelor de gaz Beretta este încredințată reprezentanților companiei. În caz contrar, proprietarul încălzitorului va pierde dreptul la service în garanție. Regulile de funcționare prevăd instalarea obligatorie a protecției împotriva supratensiunilor de tensiune. Toate modificările montate și turbocompresive sunt volatile. Ei trebuie să instaleze o sursă de alimentare neîntreruptibilă și o împământare. Cerințe pentru camera în care vor fi instalate echipamentele cu gaz: Între capătul superior al țevii de evacuare a fumului și creasta acoperișului trebuie să existe cel puțin 0,5 m. Deschiderea ușii în lățime este de la 0,8 m. Aerisirea este obligatorie. Între aparatul cu gaz și perete - cel puțin 0,4 m.

Cum se utilizează cazanul Beretta

Aparatele pe gaz „Beretta” sunt ușor de utilizat. Manualul de instrucțiuni explică modul de realizare a conexiunii. După finalizarea instalării, temperatura lichidului de răcire este reglată. Când se termină sezonul de iarnă, versiunile cu circuit dublu ar trebui să fie comutate în modul „Vară”, doar circuitul ACM rămâne în funcțiune. Este ușor de făcut - prin rotirea unui întrerupător mecanic. Apa fără sare servește ca purtător de căldură: dacă introduceți apă obișnuită în sistem, cântarul va apărea rapid în schimbătorul de căldură. Apa cu duritate crescută trebuie trecută prin dispozitive de înmuiere. În situații de urgență, dispozitivele în sine diagnosticează

Toate comentariile

Leave a Reply