Kordi - unul dintre cei mai mari producători de echipamente termice din Ucraina

Kordi - unul dintre cei mai mari producători de echipamente termice din Ucraina

 Kordi este unul dintre cei mai mari producători de echipamente termice din Ucraina. Diferența dintre produsele Kordi este un preț accesibil, de înaltă calitate. Principiul de funcționare, proiectare și instalare a produselor Kordi este foarte simplu, ceea ce îl face ușor de întreținut și indispensabil pentru economisirea banilor și a timpului. Cazan.md este un site creat astfel încât să puteți face cunoștință cu întreaga gamă de cazane Cordi furnizate de noi și să alegeți cazanul de care aveți nevoie.De ce să alegeți Cordi o gamă completă de combustibil solid, gaz, cazane electrice, convectoare de gaz, acumulatori de căldură; calitatea garantată a produselor, confirmată prin certificate de calitate; vânzarea cazanelor pe întreg teritoriul Moldovei; reputație impecabilă; abordarea individuală a clientului și un sistem flexibil de reduceri; diverse opțiuni de plată pentru bunuri; livrarea la timp a comenzii oriunde în Moldova. Beneficiile dumneavoastră în urma cooperării cu noi: Extindem constant gama de servicii oferite și geografia rețelei de parteneri. Pentru a decide cu privire la alegerea tehnicii, nu trebuie să studiați o mulțime de informații. Trebuie doar să contactați managerul nostru, el va selecta echipamentul ținând cont de dorințele dvs. Revenind la noi, puteți conta întotdeauna pe o consultație completă, pe selectarea tuturor componentelor și accesoriilor necesare. De asemenea, beneficiați de un pachet complet de servicii: de la selectarea echipamentelor până la instalare și întreținere. Managerii noștri îmbunătățesc în mod regulat nivelul calificărilor profesionale, participă la cursuri și seminarii, precum și expoziții tematice. Cu ajutorul nostru, alegi un cazan fiabil, economic, care va dura mulți ani și va aduce căldură în casa ta!.

Descriere:

 KORDI este proiectat pentru a satisface cerințele de încălzire a micilor locuințe rezidențiale și a sediilor de firme medi. Poate fi folosit în sisteme închise de încălzire a apei cu circulație forțată. Presiunea de operare este de 2 bari, construită doar pentru arderea combustibilului solid.

Recomadări importate:

1. Nu este permis să supraîncălziti centrala în timpul funcționării.

2. Nu este recomandat să operați centrala pentru o perioadă lungă de timp la o capacitate mai mică de 50%.

3. Nu este permisă folosirea lichidelor inflamabile pentru aprinderea centralei.

4. Când centrala funcționează la o temperatură mai mică de 60 °C, topirea industriala sau așa numita rugină de temperatură joasă a cazanului poate avea loc și reduce durata de funcționare/viață a acestuia.Vă recomandăm să folosiți centrala la o temperatură de minim 70 °C sau mai mare.

5. Este necesar să instalați o supapă de siguranță de suprapresiune maximă de 2 bari și un manometru pentru controlul presiunii. Nu trebuie montat robinet intre supapa de siguranta si central termica. 

De ce am ales KORDI?

Acest model de centrala termica pe lemne este confectionata din otel si ofera o durabilitatea foarte mare. Este recomandata doar pentru utilizarea cu lemn si carbune netratat chimic.

Utilizeaza toate tipurile de combustibil solid – Aceasta centrala termica foloseste toate tipurile de combustibil solid – lemn, carbune, brichete si peleti cu singura conditie ca acestea sa fie in totalitate naturale.
Constructie robusta si sigura – Mantaua de apa are grosimea de 3 mm in timp ce peretii camerei de combustie au o grosime de 4 mm, ceea ce ajuta si la o buna economie a caldurii care nu se pierde cu usurinta in exterior.
Dimensiunea spatiului pentru combustibil – Aceasta centrala termica accepta busteni de pana la 500 mm lungime, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te complici sa tai lemnele foarte scurte sau subtiri.

Aceasta centrala termica necesita ca lemnul sau celelate tipuri de combustibili utilizati sa fie perfect uscati in momentul arderii si accepta o umiditate de maxim 20% pentru a functiona la capacitate maxima. Acesta nu este un impediment deoarece brichetele si peletii sau carbunii vin perfect uscati iar umiditatea poate fi reglata foarte usor cu ajutorul unui dezumidificator.

Toate comentariile

Leave a Reply