Vrei o pompă de căldură, nu te poți decide de care? Noi îți recomandăm Pompa de caldură monobloc LG THERMA V

                                       Ce reprezintă Pompă de căldură monobloc LG THERMA V?

 

THERMA V este cel mai recent sistem de pompa de incalzire aer/apa de la LG. A fost proiectat special pentru construcții noi și renovări, este deosebit de eficientă tehnologiei avansate cu inversor.

THERMA V poate fi utilizat în diverse soluții de încălzire, de la încălzire prin pardoseală până la alimentare cu apă caldă, cu mai multe surse de încălzire.

LG Therma V a fost conceput pentru a combina eficiență energetică, confort și ușurință de utilizare prin tehnologie avansată într-un singur produs. Tehnologia invertorului LG asigură cea mai bună eficiență energetică prin componente optimizate, cum ar fi pompa de circulație de înaltă eficiență, schimbătorul de căldură și motorul ventilatorului.

În plus, noua tehnologie de control al presiunii asigură o performanță de încălzire fiabilă și fără chiar și la temperaturi exterioare

                                 Control de la distanță de oriunde

                                                        

Cu aplicația LG SmartThinQ™, utilizatorii pot controla pur și simplu sistemul de încălzire oricând de oriunde. Accesul la distanță la sistemul de încălzire permite utilizatorilor un confort maxim care permite accesarea echipamentului LG THERMA V în orice moment și de oriunde, de asemenea, se poate folosi aplicația LG ThinQ, cu operare simplă pentru diferite funcții, cum ar fi:

        - Pornit/oprit

        - Selectarea modului de operare

        - Temperatura curentă

        - Temperatura setata

        -Programare pornire/oprire

        - Monitorizarea energiei

                              Control inteligent al încălzirii

Interfața de utilizare intuitivă permite o utilizare rapidă și ușoară cu o simplă atingere, iar utilizatorii pot seta programe în funcție de stilul vieții. Mai mult, monitorizarea zilnică sau lunară a consumului de energie permite un management eficient al energiei.

Interfața de utilizare intuitivă permite o utilizare rapidă și ușoară cu o simplă atingere, iar utilizatorii pot seta programe în funcție de stilul vieții. Mai mult, monitorizarea zilnică sau lunară a consumului de energie permite un management eficient al energiei. 

Întreținerea ușoară și rapidă

Telecomanda poate stoca pînă la 50 elemente istorice, făcînd posibilă identificarea cu ușurință a cauzei defecțiunilor și soluțiile prompte.

                              Instalare ușoară și rapidă

                                  Serviciu ușor de furnizat

Conceptul all-in-one: Dispozitivele LG Monobloc conțin toate componentele necesare unui sistem de încălzire, constând din 4 componente principale:

-PHE (Plate Heat) Schimbător) -Clasa A Pompă de înaltă eficiență -Element electric de încălzire (cu excepția monoblocului de 3 kW)

-Rezervator de expansiune -Dimensiuni compacte și greutate redusă pentru o instalare ușoară

Slăbiți doar 3 șuruburi pentru a deschide unitatea

Conexiune cu 3 căi (numai divizată) Conducta de agent frigorific poate să fie conectat din 3 direcții diferite.

– Funcționare de urgență în caz de defecțiune Chiar și în cazul unei defecțiuni bruște, THERMA V garantează o încălzire continuă printr-o funcționare de urgență în 2 trepte.

 • În cazul unei defecțiuni simple:

– Reporniți apăsând butonul de pornire de pe unitatea interioară

• În cazul unei defecțiuni grave (de obicei la unitatea exterioară)

– Activarea elementului electric de încălzire pentru a preveni deteriorarea cauzată de îngheț.

                                      Setare preinstalare

Pe baza informațiilor despre locul de instalare, instalații pot pregăti presetarea cu LG THERMA V Configurator și pot salva datele pe cardul de memorie de la biroul lor. Atunci, pe site, instalatorii pot introduce pur și simplu cardul de memorie în spatele telecomenzii pentru a activa datele de configurare. Acest lucru permite punerea în funcțiune ușoară și rapidă pentru instalatori.

O alegere foarte bună !

Cu pompa de caldura monobloc LG THERMA V, LG Group va oferă un sistem inteligent de pompă de căldură cu tehnologie modernă inverter pentru eficiență maximă. Sistemul modern de pompă de căldură a fost conceput în primul rînd pentru proiecte de construcții noi și proiecte de renovare. Poate fi folosit individual sau în combinație cu alte surse de căldură. Pompa de căldură LG modernă își arată punctele forte într-un mod impresionant, mai ales în legătură cu încălzirea în pardoseală și alimentarea cu apă caldî. Noi - echipa de la Cazan.md- vă oferim acest sistem foarte dezvoltat de încălzire și răcire la un preț deosebit de atractiv. Ne-ar face plăcere să vă prezentăm pompa de căldură inteligentă LG mai detaliat într-o întâlnire personală.

Toate comentariile

Leave a Reply