Lista de produse după marca Ferroli

Cazan Ferroli Divatech D LN C24

15.035,00 MDL

Centrala termica murala Ferroli Divatech, putere 24 kw, cu tiraj fortat si camera etansa, dotate cu schimbator de caldura pentru incalzire si separat cu un schimbator secundar (in placi) pentru preparare apa calda menajera, cu functionare pe gaze naturale si GPL. Pentru functionare corecta pe GPL duzele centralei trebuiesc inlocuite.

PRETUL NU INCLUDE KITUL

Cazan Ferroli Divatech F 32 M

17.585,00 MDL

Centrala termica murala Ferroli Divatech, putere 32 kw, cu tiraj fortat si camera etansa, dotate cu schimbator de caldura pentru incalzire si separat cu un schimbator secundar (in placi) pentru preparare apa calda menajera, cu functionare pe gaze naturale si GPL. Pentru functionare corecta pe GPL duzele centralei trebuiesc inlocuite.

PRETUL NU INCLUDE KITUL

Cazan Ferroli Domiproject D F32

18.900,00 MDL

Centrale termice pe gaz, ideala pentru incalzirea apartamentelor si caselor cu suprafate mai mici, putere centrala 32 kw, tiraj fortat, prepara apa calda menajera instant. Poate functiona si pe GPL insa in acest caz trebuiesc schimbate duzele centralei.PRETUL NU INCLUDE KITUL

Cazan Ferroli Domina C24-N

11.800,00 MDL

DOMINA N este o gamă de centrale termice murale cu posibilitate de funcționare pe combustibil gaz natural sau GPL, având schimbător bitermic din cupru pentru preparare agent termic și apă caldă menajeră (a.c.m. ) în regim instantaneu.

Cazan pe gaz in condensare Ferroli BLUEHELIX TECH 25

29.885,00 MDL

Centrala termica Ferroli Bluehelix Tech A M este un cazan de încălzire de perete pe gaz, de tip condensare, care este un generator de căldură eficient, proiectat pentru încălzire. Cazanul funcționează pe gaze naturale, și este echipat cu un arzator atmosferic ceramic cu flacara reversibila, emisii reduse, capacitatea de a folosi diferite tipuri de combustibil gazos, cu modulatie neincetata a flacarei cu aprindere electronică.