Lista de produse după marca Kordi

Filtre active

Cazan KORDI 12-14 LT

17.900,00 MDL

Kordi Sluch AOTV - 12-14 LT - un cazan modern pe combustibil solid . Are un timp lung de ardere a combustibilului  (până la 8 ore) datorită designului original al camerei de ardere. Potrivit pentru utilizarea în sistemele de încălzire de tip deschis și închis. Oferă o durată lungă de viață datorită fabricării unui schimbător de căldură din oțel cu o grosime de 6 mm, care trece verificarea obligatorie a etanșeității designului și a fiabilității sudurilor, prin furnizarea apei la o presiune de 3 bari. 

Cazan KORDI 16 - 20 LT

18.800,00 MDL

Cordy Sluch AOTV - 16-20 LT - un cazan modern pe combustibil solid . Are un timp lung de ardere a combustibilului  (până la 8 ore) datorită designului original al camerei de ardere. Potrivit pentru utilizarea în sistemele de încălzire de tip deschis și închis. Oferă o durată lungă de viață datorită fabricării unui schimbător de căldură din oțel cu o grosime de 6 mm, care trece verificarea obligatorie a etanșeității designului și a fiabilității sudurilor, prin furnizarea apei la o presiune de 3 bari.

Cazan KORDI 26-30 LT

22.500,00 MDL

KORDI - 26-30 LT - un cazan modern pe combustibil solid . Are un timp lung de ardere a combustibilului  (până la 8 ore) datorită designului original al camerei de ardere. Potrivit pentru utilizarea în sistemele de încălzire de tip deschis și închis. Oferă o durată lungă de viață datorită fabricării unui schimbător de căldură din oțel cu o grosime de 6 mm, care trece verificarea obligatorie a etanșeității designului și a fiabilității sudurilor, prin furnizarea apei la o presiune de 3 bari.

Cazan pe lemne și cărbuni cu plită Kordi 16KW

19.400,00 MDL

Centrală termică KORDI cu funcționare pe combustibil solid: bricheți, cărbune și lemn. Centrală termică este fabricată din tablă de oțel de calitate superioară, grătarul centralei este din fontă, centrala termică are o eficiență ridicată și va asigura un consum redus de combustibil. 

Recomandat pentru a încălzi suprafața între 120 - 150 mp, în funcție de izolația casei.