Lista de produse după marca Immergas

Cazan Immergas EOLO Star 24

12.900,00 MDL

Centrala termica Immergas Eolo Star 24

EOLO Star 24 3 E funcționează atât în modul de încălzire, cât și în modul DHW. Cazanele sunt echipate cu o placă de comandă electronică cu o nouă interfață digitală. Cazanele sunt special concepute pentru instalarea în clădiri noi cu mai multe apartamente.

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus 26 KW

41.400,00 MDL

Cazan pe gaz IMMERGAS Victrix Zeus 26 KW

Aceste centrale in condensatie Victrix Zeus sunt de tip murale, cu boiler incorporat din otel inox AISI 316 de 45 de litri.

Victrix Zeus in condensatie este disponibil in doua versiuni cu puteri termice nominale de 26 kW si 32 kW.

Cele doua modele de centrale murale in condensatie Victrix Zeus sunt diferentiate ca putere in regim de incalzire si respectiv de producere a apei calde menajere.

Cazan Immergas in condensare VICTRIX Zeus SUPERIOR 32 kW

47.400,00 MDL

ECOLOGICAL HEARTBEAT

 

Centralele VICTRIX Superior kW sunt centrale cu condensare cu putere utilă de 32 kW, disponibile în versiuni cu preparare instantanee de apă caldă de consum (VICTRIX Superior 32 kW) sau numai pentru încălzire (VICTRIX Superior 32 kW X). Ambele sunt caracterizate de un design modern, dimensiuni reduse și un modern display digital.

Cazan Immergas in condensare Victrix 55 Pro

59.700,00 MDL

PUTERE TERMICA RIDICATA, DOMENIU LARG DE MODULARE, EFICIENTA INALTA

Caracterul modular si puterea utila ridicata fac din noua gama VICTRIX PRO solutia ideala pentru sisteme
de incalzire centralizata in cladiri cu destinatie rezidentiala si/sau comerciala. Noul design si dimensiunile compacte le recomanda in egala masura si pentru aplicatii domestice individuale.

Cazan Immergas in condensare Victrix 80 PRO

0,00 MDL

VICTRIX 50 si VICTRIX 75 sunt centrale de perete cu condensare ce se caracterizeaza printr-o putere ridicata (50 kW, respectiv 72.6 kW), un randament deosebit de mare (4 stele conform Directivei 92/42/CEE - maximum posibil!) si printr-o plaja de modulare foarte ampla (de la 20 la 100% din puterea nominala).

Cazan Immergas cu condensare Victrix 100 PRO

0,00 MDL

VICTRIX 100 este o centrală termică murală cu condensare de putere ridicată, de 90 kW (77.400 kcal/h).
Este predispusă atât pentru funcţionarea independentă cât şi în cascadă (până la 3 aparate), garantând un randament ridicat şi reducerea costurilor de consum. Tehnologia condensării permite obţinerea prin excelenţă a unor randamente ridicate.