Lista de produse după marca Immergas

Filtre active

Cazan IMMERGAS Victrix Tera 35 Plus kW

37.700,00 MDL

Cazan IMMERGAS Victrix Tera  35 Plus  kW sunt destinate utilizatorilor care au nevoie calitate și simplitate.
Gabaritul compact contribuie la integrarea facilă în orice interior.

Suprafața de încălzire: 350 m²
Puterea: 34 kW

Cazan Immergas Eolo Mythos DOM 24

12.900,00 MDL

Cazanul pe gaz Immergas EOLO Mythos DOM 24 1E  este un cazan de nouă generație al producătorului italian de centrale termice pe gaz Immergas. Acest cazan este echipat cu piese de schimb din cele mai avansate și inovatoare materiale.

Cazan IMMERGAS Victrix Omnia 25

19.700,00 MDL

Instalația termică Immergas Victrix Omnia este noua generație de cazane liniare cu condensare 2017. Datorită modernizării schimbătorului de căldură, portalul Immergas Victrix Omnia se schimbă și devine cea mai compactă centrală de pe piață.

 

Cazanul îndeplinește cerințele orientărilor europene ErP și EL pentru consumul de energie, mă refer la cazanele VICTRIX Omnia. Factorii cheie în eficiența energetică sunt modulele de oțel inoxidabil și condens. Modularea puterii asigură 18% din puterea totală. Interfața ușor de utilizat are butoane de reglare, butoane de selectare și un ecran LCD.

Cazan IMMERGAS Victrix Tera 35/38

31.900,00 MDL

Cazan IMMERGAS Victrix Tera  35/38 sunt destinate utilizatorilor care au nevoie calitate și simplitate.
Gabaritul compact contribuie la integrarea facilă în orice interior.

Suprafața de încălzire: 380 m²
Puterea: 38 kW

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus Superior 35

49.000,00 MDL

Design nou, placă electronică hi-tech, performanțe hidraulice deosebite și confort excelent pentru locuințe noi sau înlocuiri de centrale, cu un boiler de 54 litri. Noile centrale cu condensare VICTRIX ZEUS
SUPERIOR au puteri utile de 25, 30 și 35 kW, un raport de modulare foarte amplu (de la 10% la 100% din puterea de încălzire) pentru o eficiență crescută, pompă de circulație cu consum redus și un modul de condensare cu o unică spirală, caracterizată prin secțiune de trecere mărită pentru a reduce riscul de colmatare.
Clasa ecologică a lui VICTRIX ZEUS SUPERIOR este 6: cea mai înaltă sub aspectul menținerii la nivel scăzut a emisiilor nocive (CO și NOx). Clapeta standard permite integrarea cu mai multe sisteme de evacuare a gazelor

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus 25

42.600,00 MDL

Cazan IMMERGAS Victrix Zeus 25

Aceste centrale in condensatie Victrix Zeus sunt de tip murale, cu boiler incorporat din otel inox AISI 316 de 45 de litri.

Victrix Zeus in condensatie este disponibil in doua versiuni cu puteri termice nominale de 25 kW si 32 kW.

Cele doua modele de centrale murale in condensatie Victrix Zeus sunt diferentiate ca putere in regim de incalzire si respectiv de producere a apei calde menajere.

Cazan Immergas in condensare Hercules condensing 32

89.000,00 MDL

HERCULES CONDENSING este centrala termică de pardoseală cu condensare, disponibilă în versiuni cu putere utilă de 23,9 şi 32.0 kW, ce conţine un boiler din inox de 120 de litri, care asigură o abundentă producţie de apă caldă menajeră, permiţând satisfacerea simultană a 3 sau mai mulţi utilizatori simultani sau umplerea rapidă a unor căzi cu hidromasaj.  

Cazan Immergas in condensare Victrix 55 Pro

59.700,00 MDL

PUTERE TERMICA RIDICATA, DOMENIU LARG DE MODULARE, EFICIENTA INALTA

Caracterul modular si puterea utila ridicata fac din noua gama VICTRIX PRO solutia ideala pentru sisteme
de incalzire centralizata in cladiri cu destinatie rezidentiala si/sau comerciala. Noul design si dimensiunile compacte le recomanda in egala masura si pentru aplicatii domestice individuale.

Cazan Immergas in condensare VICTRIX Zeus SUPERIOR 32 kW

47.400,00 MDL

ECOLOGICAL HEARTBEAT

 

Centralele VICTRIX Superior kW sunt centrale cu condensare cu putere utilă de 32 kW, disponibile în versiuni cu preparare instantanee de apă caldă de consum (VICTRIX Superior 32 kW) sau numai pentru încălzire (VICTRIX Superior 32 kW X). Ambele sunt caracterizate de un design modern, dimensiuni reduse și un modern display digital.