Cazan pe lemne cu gazeificare ASTRA 25 KW
 • Cazan pe lemne cu gazeificare ASTRA 25 KW

Cazan pe lemne cu gazeificare ASTRA 25 KW

Sunt destinate incalzirii constructiilor civile, industriale sau cladirilor care au sistemul de incalzire implementat. P = 25 KW.Cazane pe combustibil solid de gazeificare Astra G, funcţionează mai eficient dacă sunt corect conectate la sistemul de încălzire.

0,00 MDL

 

Manual de utilizare    Constructia

 

Acest cazan are urmatoarele avantaje:

 1. Longevitate. Funcţionarea corectă a cazanului cu gazeificare Astra G asigură  o durată de viaţa a mai mult de 10 de ani, mai ales dacă aţi consuma un combustibil uscat.
 2. Ardere de lungă durată. Cu toate că durata de ardere este o funcţie de mai mulţi parametri cum ar fi următoarele: volumul de combustibil, energia termică furnizată prin sistemul de încălzire în funcţie de temperatura exterioară, precum şi coeficientul de izolare termică a clădirii, numărul de elemente de încălzit,tipul de combustibil, umiditatea - cazan cu gazeificare Astra G are un consum de combustibil de 1.5 - 2 ori mai slab decât un cazan de aceeaşi putere secţional din fontă, cazan universal de ardere superioară şi inferioară. Datele anchetelor arată că cei care utilizează combustibil solid pentru încălzirea caselor lor, după achiziţionarea unui cazan pe combustibil solid cu gazeificare nu vor reveni la cazanele universal  sau secţionale din fontă.
 3. Cazane rar curăţate. Pur şi simplu scoateţi cenuşa din camera inferioară a cazanului o dată pe săptămână şi curăţiţi coşul de fum, o dată pe lună sau mai des, dacă utilizaţi un combustibil uscat şi de calitate; iar  dacă folosiţi în camera un combustibil de lemn ud, deşeuri cu conţinut de scoarţă şi de gudron, curaţarea cazanului va fi preocuparea dvs. principală. Pentru a putea construi un cazan pe combustibil solid de gazeificare Astra G, am studiat tehnicile de curăţare a căminului şi camerei inferioare, prin urmare nu va trebui să utilizaţi instrumente speciale sau să recurgeţi la asistenţă unui tehnician, deoarece cazanul este echipat cu o răzuitoare de metal.
 4. Randament ridicat (80%).Construcţia cazanului pe combustibil solid cu gazeificare Astra G a fost creată în aşa fel încât combustibil solid să fie ars eficient, furnizând  energie termică maximă prin schimbătorul de căldură şi minimizând, de asemenea, emisiile de gaze în atmosfera.
 5. Securitate. Cazanul pe combustibil solid de gazeificare Astra G are un certificat care atestă că el îndeplineşte cerinţele standardului european EN 303-5 aplicabile producţiei de cazane cu combustibil solid.
 6. Control electronic bine conceput. Dacă aţi ales un cazan pe combustibil solid Astra''G''cu control electronic, veţi fi surprinşi dându-vă seamă în ce fel este reglat procesul de ardere. Am simplificat cât posibil modulul de comandă, nu am adăugat caracteristici inutile, care nu aduc nici un folos suplimentar şi care ar doar complica reglaj al cazanului. Interfaţă cât mai simplă posibil este nu numai garanţia unei bune "comunicări" între consumator şi cazan, dar, de asemenea, şi garanţia bunei funcţionare a modulului de control.
 7. Ceramica uşor de înlocuit. Este evident, că sub influenţa temperaturi ridicate sau din cauza neglijenţei din partea consumătorului, ceramică cazanului cu gazeificare poate să sparge. Acest lucru nu va fi pentru dvs. o durere de cap dacă aveţi un cazan pe combustibil solid Astra G. Noi întotdeauna avem în stoc elemente ceramice disponibile, le puteţi cumpăra la un preţ rezonabil la reprezentantul nostru de vânzări sau direct de la fabrica.
 8. Model cazan

  Astra G-25MES şi

  Astra G-25MS

  Tip cazan

  cazan încălzire centrală cu gazeificare

  Puterea în kW

  25-28

  Reglare cazan

  Electronică (MES) sau cu termoregulator (MS)

  Tipul de ventilator al cazanului

  de compresie

  Factorul de eficienţa la puterea nominală, de %

  80

  Spaţiu încălzit (în caz, dacă   coeficientul de conductivitate termica este de 2,5) în m2

  180-250

  Clasa cazanului în conformitate cu EN 303-5

  1

  Gama de ajustare a termostatului, în °C

  60…85

  Combustibil utilizat

  lemne, deşeuri de lemn uscat, brichete de ramaşag şi turbă

   

  Durată de ardere în ore

  4…12

  Consumul de combustibil (lemne) pentru un sezon, în m3

  18-25

  Lungimea maximă a lemnelor ( în cm )              

  48

  Umiditatea combustibului utilizat, %

  20

  Volumul cuptorului, en l

  95

  Volumul de apă din cazan, en l

  70

  Presiune de funcţionare a apei în cazan, bar

  2,0

  Putere a sistemului de răcire de urgenţă (pentru apă), kW          

  15

  Temperatura apei de retur minimă, °C                

  60

  Temperatura   maximă de apă, °C         

  95

  Tiraj minim în camera, Pa

  22

   

  Dimensiuni de gabarit, mm

  înălţime (H)

  1320

  lăţime (B)

  585

  adâncime (L)

  970

  Dimensiuni de duze conectate la sistemul de încălzire,''G

  G1 1/2

  Diametrul hornului, cm2

  182

  Temperatura de evacuare a gazelor din cazan, °C

  210

  Dimensiunile gurii de încărcare a combustibilului în mm

  285x350

  Greutate (net) maximăl, kg

  310

  Consumul de energie electrică maxim în W (230 V, 50 Hz)         

  25

Fișa cu date

Putere termică:
25 kw

Referințe specifice

Recenzii

Scrie un comentariu

Cazan pe lemne cu gazeificare ASTRA 25 KW

Sunt destinate incalzirii constructiilor civile, industriale sau cladirilor care au sistemul de incalzire implementat. P = 25 KW.Cazane pe combustibil solid de gazeificare Astra G, funcţionează mai eficient dacă sunt corect conectate la sistemul de încălzire.

Scrie un comentariu

1 alt produs din aceeași categorie: