Top vanzari

Filtre active

Cazan Pereko KSW Alfa 18 kw

24.200,00 MDL

Pereko KSW Alfa Plus 18 kW este un cazan pe combustibil solid cu un singur circuit cu montare pe perete. Pentru acest model este folosit acest tip de combustibil ca cărbune, lemn de foc și brichete. Este echipat cu controler cu care se efectuează procesul de control. Încărcarea combustibilului este facilitată de ușile mari îndreptate în sus. Este posibilă curățarea rapidă a grătarului datorită unei pârghii laterale comode. Cazanul este potrivit pentru încălzirea încăperilor de până la 180 de metri pătrați.

Radiator din aluminiu bimetal Mirado 500

310,00 MDL

Radiatoarele bimetalice MIRADO combină cea mai mare fiabilitate, eficiența termică incredibilă și cea mai bună garanție din fabrică - 25 de ani de la data instalării.

Fiabilitatea oțelului, ușurința aluminiului.

Radiatoarele bimetalice MIRADO - rezultatul dezvoltărilor inovatoare ale inginerilor și designerilor italieni, precum și mulți ani de experiență, care au permis crearea unui radiator bimetalic de înaltă clasă, modern și inovator.

Termostat Computherm Q7RF radio

1.580,00 MDL

Descriere

Termostatul programabil COMPUTHERM Q7 RF are un tip de conexiune fără fir. Se compune din două părți: partea de transmisie și recepție, care este conectată direct la cazanul pe gaz. Conexiunea este universală. (Semnal, pe contactele releului, normal deschis sau normal închise). Acest model al termostatului este echipat cu un control digital și un afișaj LED cu informații. Vă permite să programați temperatura cu diferite programe pentru fiecare zi a săptămânii.

Cazan Bosch gaz 6000 W

13.500,00 MDL

Cazanul cu doua schimbatoare Bosch Gaz 6000 W WBN 6000-24 C este conceput nu numai pentru încălzirea spațiului, ci și pentru prepararea rapidă a apei calde. Puterea termică a modelului este de 24 kW, ceea ce corespunde unei suprafețe maxime încălzite de 240 de metri pătrați. m. Cu toate acestea, luând în considerare stocul necesar, acesta poate fi mai mic.

Radiatoare din fonta ECO 500/095

235,00 MDL

Radiatoarele de fonta sunt concepute pentru a fi folosite in sistemele de incalzire cu functionare gravitationala si circulatie fortata a agentului termic (apa calda) la o temperatura maxima de operare de 115oC si o presiune de 7 bar.

Termostat fara fir PNI CT60 pentru centrale termice

1.000,00 MDL

Termostatul fara fir PNI CT60 porneste si opreste sistemul de incalzire pe baza unei limite de temperatura si a unei perioade de timp presetate. Termostatul are 3 moduri de functionare: ProgramatManual si Vacanta (anti-inghet). In modul programat, se pot seta 4 perioade de functionare pentru fiecare zi a saptamanii.