Aparat de Aer Condiționat VIVAX M-DESIGN ACP-24CH70AEMI WI-FI INVERTER 24000 BTU/H

Aer Condiționat Split de Perete INVERTER
Clasa energetică: A++ 
Putere consumată: 2.34/2.28 kW/h
Capacitate răcire: 24000 BTU/h
Capacitate încălzire: 24000 BTU/h
Nivel de zgomot: 45/39/34/27 dB(A)
Regim de funcționare: -15 ... +50 °C
Dimensiuni UI: 1040×220×327 mm
Dimensiuni UE: 845x363x702 mm

24.900,00 MDL
Capacitate răcire 24000 BTU/h
Capacitate încălzire 24000 BTU/h
Clasa energetică A++
WI-FI Da
Regim de funcționare -15 ... +50 gr C
Culoare unitate internă Alb
 
Modulul WIFI nu este inclus în kitul de vînzare, se achiziționează separat!
Ultima generație de aparate de aer condiționat Vivax M-design, vă oferă acum posibilitatea de a accesa funcțiile de răcire, încălzire și ventilare, precum și pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului Wi-Fi . Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteți controla aparatul de aer condiționat de oriunde vă aflați, folosind propriul smart phone.
 

 
Funcția I Feel (Follow Me)
Odată cu apăsarea butonului (FOLLOW ME), senzorul încorporat în telecomandă simte temperatura din jurul acesteia și o transmite unității interioare.
Aparatul de aer condiționat își va ajusta de acum debitul și temperatura aerului vehiculat pentru a oferi maxim de confort acolo unde ești tu.
 
Tehnologie de ultima oră și eficiență mărită:
 
Echipamentele de aer condiționat Vivax sunt proiectate și fabricate pentru Uniunea Europeană și întrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele în vigoare. Toată gama de echipamente rezidențiale Vivax dispune de clasificare energetică A++ în conformitate normele (EU) 626/2011 ale Uniunii Europene.
 
Specificații și funcții de performanță:
 
- Eficiența mărită
- Autodiagnoză
- Autodetecție pierdere refrigerant
- Standby 1W
- Filtru de praf HD
- Filtru suplimentar Carbon Active
- Filtru suplimentar BIO
- Regim de funcționare pe încălzire până la -15°C
- Funcție Turbo de ventilare
- Protecție robineți - unitate exterioară
- Dezghețare inteligentă
- 12 trepte de viteză
- Funcție "Mute"
- Funcție "I Feel"
- Posibilitate eliminare condens stânga/dreapta
- Display digital
 
 
 
 
Tehnologia DC-Inverter
Aparatele de aer condiționat Vivax dispun de tehnologia DC-Inverter. Ventilatorul cu flux de aer încrucișat al Unității Interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turație variabilă ce asigură maxim de confort și un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Compresoarele DC-Inverter dezvoltă o eficiență energetică ce permite etichetarea echipamentelor Vivax cu A++ conform normelor UE, iar motorul ce angrenează ventilatorul unității exterioare este deasemenea DC-Inverter pentru a îmbunătăți eficiența energetică aparatului și pentru a permite funcționarea acestuia la temperaturi extreme.
 
 
Auto curățare și Filtrare
 
Odată cu apăsarea butonului "Clean" de pe telecomandă, aparatul va începe curățarea unității interioare. Această funcție ajută la distrugerea bacteriilor și aerul devine proaspăt și curat.
Filtru de praf absoarbe și elimină praful din aerul vehiculat.
Filtru Bio Filter permite neutralizarea bacteriilor, virușilor, alergenilor și mirosurilor, gazelor nocive, precum și compușii organici volatili.
Ionizatorul eliberează particule de ioni negativi pentru a asigura un aer proaspăt și sănătos, totodată combate mirosurile neplăcute, fumul și particulele de polen.
 
Funcția de autodetectare a pierderilor de refrigerant:
 
Atunci cînd sunt detectate scăpări de agent frigorific în interior, unitatea va arăta codul de eroare " CE " și se va opri în mod automat. Această funcție poate proteja mai bine compresorul înainte de a fi afectat de temperaturi ridicate cauzate de scăpările de agent frigorific.
 
 
Funcția de memorare a poziției flapsului:
 
La repornirea aparatului de aer conditionat, poziția flapsului ce dirijează jetul de aer va fi aceiași ca cea setată de dumneavoastră la ultima setare efectuată.
Funcția "Mute":
 
Doriți să eliminați sunetele de confirmare sau display-ul digital? Apăsați tasta "Mute" și aparatul de aer condiționat Vivax va deveni silențios asigurând maxim de confort .
 
Funcția de dezghețare inteligentă:
 
Asigură maxim de confort pe timpul încălzirii, funcționând cu perioade scurte de "defrost". Echipamentele de aer condiționat tradiționale au setată ca perioadă de dezghețare un interval de 10 min odată la 50 min. Funcția VIVAX I-Defrosting, începe procesul de dezghețare automată doar atunci când este nevoie de aceasta, economisind în acest fel timp prețios pentru încălzire și totodată economisind energie electrică.

Fișa cu date

TIP
Invertor
Putere (BTU)
24000 BTU

Referințe specifice

Recenzii

Scrie un comentariu

Aparat de Aer Condiționat VIVAX M-DESIGN ACP-24CH70AEMI WI-FI INVERTER 24000 BTU/H

Aer Condiționat Split de Perete INVERTER
Clasa energetică: A++ 
Putere consumată: 2.34/2.28 kW/h
Capacitate răcire: 24000 BTU/h
Capacitate încălzire: 24000 BTU/h
Nivel de zgomot: 45/39/34/27 dB(A)
Regim de funcționare: -15 ... +50 °C
Dimensiuni UI: 1040×220×327 mm
Dimensiuni UE: 845x363x702 mm

Scrie un comentariu