1. Despre Viloterm SRL

Compania Viloterm SRL și-a început activitatea acum 12 ani, fiind preocupată în special de confortul clienților, indiferent de timpul de-afară! Specializați în montarea rețelelor termice, montarea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare, a sistemelor de răcire a aerului precum și montarea centralelor termice cu diferite capacități, ne-am plasat pe piața din Modova extrem de rapid, reușind să ne poziționăm ca o companie profesionistă. Am pregătit o echipă de specialiști calificați care sunt la un telefon distanță pentru a oferi răspunsurile necesare privind destinația, montarea și utilizarea produselor.
Cu pași mici dar perseverenți, am reușit să înregistrăm un număr considerabil de clienți satisfăcuți, care continuă să beneficieze de cele mai extraordinare produse la cele mai avantajoase prețuri. Astfel, încrederea clienților, și recomandările lor, favorizează realizarea obiectivelor și evoluția companiei.
La moment, colaborăm cu cei mai cunoscuți producători și distribuitori din domeniu, ca FADO, SupraTerm, KORDI, SESTA SRL, VALVEX, Ferroli, ICMA, Neoclima, Immergas, Ragal, Prity, Buderus, Bosch, pentru a satisface și cele mai exigente cereri venite din partea clienților.
Dispunem de peste 1000 de utilaje și produse, aproximativ 300 proiecte realizate, în jur de 500 idei implimentate și un număr impunător de clienți mulțumiți care continuă să ne recomande.